U bent hier

Statief voor machinebesturingen

Bij in hoogte verstelbare statieven met indirecte verstelling verstelt de handkruk via een reductie-overbrenging de in hoogte verstelbare vertande poot.
Daardoor kan de gewenste hoogte ook bij zware lasers heel fijnmazig worden ingesteld. Bovendien voorkomt de reductie-overbrenging het
onbedoeld wegzakken van de laser bij het losmaken van de vergrendeling. De indirecte verstelling is een comfortabele oplossing, met name in combinatie met zware rotatielasers.

Dankzij de dubbele telescoop hebben in hoogte verstelbare statieven van Nedo een extreem groot werkbereik. Als statief voor meterprojecties of bij de montage van verlaagd plafonds - in hoogte verstelbare statieven van Nedo zijn even veelzijdig als de werkzaamheden waarbij ze kunnen worden gebruikt.
De als gedeponeerd model beschermde Nedo-spreidstop zorgt ervoor dat alle in hoogte verstelbare statieven van Nedo zeer stabiel staan.

Ter bescherming van gevoelige vloeren kunnen alle zware in hoogte verstelbare statieven van Nedo worden voorzien van combi-statiefvoetjes.

795,00 €

SPECIFICATIES